Individualna Terapija - povrni si nasmeh na obraz

Kognitivna terapija je pogovorna terapija, ki jo izvajam bodisi v živo bodisi preko spleta. Namen terapije je, da z uporabo najboljših jezikovnih orodjih najdemo rešitev za tvoje življenjske težave, odkrijemo razloge za slabo počutje in jih tudi odpravimo. 

Kognitivna terapija, se je v svetu izkazala kot najbolj učinkovita terapija. Poleg nje pa uporabljam še vsa ostala orodja ostalih šol, ki so se izkazala za učinkovita.

“Kot Kognitivni Terapevt, ki se šolam pri najboljših mojstrih v tujini, uporabljam najbolj sodobne in najbolj uspešne metode za zdravljenje depresije, tesnobe in ostalih neželih čustev ter slabega počutja”

Kje vse ti lahko kognitivna terapija pomaga v življenju?

Tako, kot mislimo in verjamemo, tako bomo čutili. S kognitivno terapijo pmragamo notranje omejujoča prepričanja in vzorce, ki vam uničujejo življenje in vas delajo nesrečne. 

Kognitivna terapija je zelo primerna za:

KAKO POTEKA KOGNITIVNA TERAPIJA

Kognitivna terapija običajno traja od nekaj tednov do nekaj mesecev. Včasih posamezniku zadostujejo tudi od dva do tri srečanja, običajno pa je srečanj med deset in petindvajset; odvisno od težave in sodelovanja klienta. Srečanja trajajo 50 min, in sicer enkrat tedensko (oziroma po dogovoru), v zaključni fazi pa se obiski vrstijo na 14 dni oziroma po potrebi. 

Kaj lahko pričakuješ od Kognitivne Terapije

Ko se boš vključil/a v proces kognitive terapije lahko pričakuješ…

CENIK

Zakaj sem prava izbira zate?

Zakaj, se za nekaj odločimo, je zelo pomembno. Zato sem tukaj zate pripravil nekaj ključnih razlogov zakaj se lahko odločiš za sodelovanje z menoj.