Rok Petravič

Pozdravljeni, moje ime je Rok Petravič – sem avtor knjig za osebno rast ter kognitivno vedenjski psihoterapevt. 

Z več kot 25 leti izkušenj in znanja v psihologiji, psihoterapiji ter modrosti življenja sem vaša pot do pozitivnih sprememb. Kot strokovnjak na področju kognitivne vedenjske terapije, ki sem specializiral na akademiji znanosti na Irskem leta 2019, sem se izobrazil pri najboljših psihoterapevtih.

Moje podjetje je gonilna sila v razvoju posebne veje kognitivne psihoterapije. Izvajam izjemna individualna svetovanja, terapije in unikatne delavnice ter ustvarjam knjige, ki prinašajo vpogled v osebno rast in krepitev medosebnih odnosov.

Z mojimi vrhunskimi terapijami in svetovanji boste dosegli hitre, a trajne spremembe v svojem življenju. Zaupajte mi, saj uporabljam najbolj priznana in uveljavljena pogovorna orodja, ki jih uporabljajo svetovno znani psihoterapevti in svetovalci.

Skupaj bomo ustvarili vzajemno zaupanje in odprli vrata k vaši notranji rasti ter življenju, ki ga želite živeti. Ne odlašajte, začnite graditi svojo boljšo prihodnost danes.

image_2022-07-30_095643590

Mnenja strank

V preteklosti sem preizkusil več oblik svetovanja in terapije, in čeprav mi je bila večina v pomoč in mi je omogočila, da sem pridobil nekaj veščin spoprijemanja, nobena ni bila tako uspešna in koristna kot Rokova CBT modrostna terapija. Zelo sem hvaležen, da sem našel to spletno stran.
Ernest
Trgovec
Zelo ugodne in konkurenčne cene za odlično storitev. Poskusila sem že ogromno oblik svetovanja in sem skoraj že izgubila upanje. Kljub temu, da sem se počutila malo bolje, pa sem še vedno čutila, da je nekaj pomemebnega manjkalo. Tukaj mi je KVT Roka Petraviča dala tisto, kar sem potrebovala. Srčna zahvala.
Martina
Računovodkinja
Rok Petravič je dober človek. Zelo topla in razumevajoča oseba. Moja tesnoba je v nekaj sejah skoraj v celoti izginila. Če želite najboljše rešitve, jih najdete tukaj.
Marko
Podjetnik
akademija plus d.o.o.

Terapije, ki dejansko pomagajo

Akademija plus se je rodila, kot ideja, kako pomagati slehernemu človeku do boljšega čustvenega življenja.

Gre za veliko večjo idejo, kot željo pomagati posamezniku. Gre za idejo, kako zgraditi boljši svet. 

Ker je svet sestavljen iz skupnosti ljudi, je pomembno, da smo ljudje srečni, zadovoljni in uspešni.

Ta cilj, ki se skozi razvija in raste, bomo dosegli na naslednje načine:

– izdaja posebnih knjig

– izdelava posebnih video vsebin

– izvedbo posebnih delavnic

– izvajanjem individualnih terapij in pogovornih seans

– izvedbo skupinskih terapij 

– z šolanjem bodočih terapevtov in ambasadorjev tega našega sporočila 

Poslanstvo

Pomagati ljudem, da odpravijo svoje strahove, čustveno bolečino in ustvarijo odlične odnose. 

Vizija

Pomagati vsem ljudem ,ki so v čustveni stiski in so odločeni spremeniti svoje življenje na boljše.