Knjiga o osebni rasti

Pogum in premagovanje ovir

24 EUR

Knjiga, ki vas bo očarala in vam skoraj zagotovo spremenila življenje! 

346 lahko berljivih a hkrati z globoko vsebino prežetih strani – za vas 🙂 

S psihološkimi orodji in tehnikami vam bo knjiga pomagala odkrivati skrivnosti življenja ter si odgovoriti na vprašanja, ki si jih morda zastavljate že celo življenje.

Dragi bralec, nakup te knjige se bo morda izkazal za najboljšo odločitev vašega življenja. Tehnike, ideje in misli, ki jih ta knjiga vsebuje so zelo močne in vam lahko spremenijo ali celo rešijo življenje. Vem, ker meni so ga!

Zgodbe, nasveti, načela in tehnike v tej knjigi vas bodo zagotovo očarali, navdušili in vam spremenili življenje. 

NEKAJ FOTK KNJIGE

Slika včasih pove več kot 1000 besed 🙂 

mnenja bralk in bralcev o knjigi

Pogum in premagovanje ovir

Vsakemu avtorju je v posebno čast in veselje, ko je knjiga dobro sprejeta. Z veseljem in veliko hvaležnostjo bom sprejel in objavil vsako prejeto pohvalo in mnenje o knjigi. 

Dobri predlogi bodo lahko upoštevani v prenovljeni in dopolnjeni izdaji 🙂 

PREDSTAVITEV KNJIGE

To je knjiga, ki vas bo popeljala na potovanje, na katerem boste odkrivali tako večne kot novodobne skrivnosti dobrega počutja in osebnega razvoja. Razkrila vam bo skrivnosti antičnih Grških mislecev, modernih psiholoških znanosti, tehnike najbolj zanimivih ljudi na svetu in metode večnih duhovnih tradicij vzhoda.

Razumen človek lahko hitro vidi, da ne živimo v zdravem svetu; svetu ki bi spodbujal srečo in osebni razvoj posameznika. Družba nas npr.  uči, da je normalno, če živimo v strahu, negotovosti in čustvenih bolečinah. Sili nas da moramo tekmovati z drugimi, namesto, da bi se posvetili sebi in živeli svojo življenje na polno. Dobro počutje ni samo po sebi umevno – zanj se je treba včasih tudi boriti. Vendar sta dober um in dobro počutje ključna, da bi lahko živeli  zdravo in srečno življenje. 

Zato je še toliko bolj pomembno, da spoznate najboljše in najbolj varovane skrivnosti najboljših svetovnih učiteljev. Knjiga vam razkrije najboljše načine grajenja odličnih odnosov s samim seboj in z ostalimi ljudmi. Našli boste odgovor na vprašanje kako do nepremagljive samozavesti in zaupanja vase. Ugotovili boste katero je vaše poslanstvo in zakaj ste na tem planetu. Našli boste vaš poseben razlog, zakaj ste tukaj. Našli boste svoj boljši zakaj in bolj kakovosten način bivanja v družbi. 

Knjiga vas bo popeljala v svet osebne rasti in osebnega razvoja, spoznavanja samih sebe in svojih potencialov. Začeli se boste zavedati svoje osebne vrednosti. Preko najpomembnejših naukov in zgodb, boste spoznali tisto, kar v življenju največ šteje.

Knjiga ni plod fantazije ali domišljije temveč je vsako mnenje in tehnika podkrepljena bodisi s preverljivimi zgodbami, večnimi nauki ali preko raziskav modernih psihologov in znanih raziskovalcev. 

Na tej poti ne boste sami, temveč vas bodo spremljali najboljši učitelji, ki vam bodo preko navdihujočih zgodb posredovali najboljša orodja za dosego vaše sreče. Preko teh orodij boste odkrili poti do vaše notranje sreče, cvetenja in žarenja.

Knjiga je bogato zasnovana in vam brez odvečnih besed pokaže pot, ki ste jo morda iskali celo življenje, pot, ki je samo vaša. Ni ga boljšega občutka kot občutka notranje sreče. Sedaj je lahko ta občutek vaš in vas lahko spremlja v življenju.  

Knjiga je za vse tiste, ki si želiste odličnega življenja in graditi svoj odnos s seboj in z ljudmi, ki vam veliko pomenijo.  

V knjigi boste spoznali: 

 • Skrivnosti dobrega počutja in uspehov v življenju po metodah antičnih mislecev
 • Kako spoznati sebe in izgraditi odličen odnos s svojo dušo
 • Kako spoznati svoje poslanstvo in kaj je za vas zares pomembno
 • Najmočnejša orodja za premagovanje strahov in kako začeti živeti polno življenje
 • Kako cveteti in žareti ter postati privlačen za svet in druge ljudi
 • Kako od depresije in negotovosti do izjemne samozavesti in pogumnega delovanja
 • Kako biti produktiven in se počutiti izpolnjene
 • Kako ujeti radost in veselje na tem planetu
 • Načine kako spoznati in obvladati svoj um in svoja čustva
 • najmočnejša miselno-čustvena orodja zbrana in razložena na enem mesto ter kako ta orodja uporabljati, da bi imeli čim boljše življenje
 • kako v življenju dosegati zmage – tako notranje kot zunanje
 • najmočnejše tehnike kognitivne psihoterapije na enem mestu – razložene na enostaven, preprost in razumljiv način
 • psihološka orodja in tehnike s katerimi vam bo knjiga pomagala odkrivati skrivnosti življenja ter najti odgovore na vprašanja, ki si jih morda zastavljate že celo življenje
 • nujna znanja in spoznanja za sodobnega človeka.  

»Knjiga Pogum in premagovanje ovir je ena izmed najbolj razumljivih in globokih knjig na temo razumevanja sebe, premagovanja notranjih ovir, notranjih strahov, nezaupanja vase itd,…« 

 »Eden izmed najboljših nacionalnih terapevtov bo z vami na enostaven način delil njegove preverjene tehnike, kako doseči dobro počutje. Nujno čtivo za vse, ki si želijo izboljšati svoje življenje, odnose z drugimi ljudmi in doseči svoj potencial v življenju.«    

O AVTORJU:

Rok Petravič je pravnik, podjetnik, pisatelj, psihoterapevt in človek z vizijo ter poslanstvom. S psihologijo, psihoterapijo in modrostjo življenja se ukvarja že več kot 20 let. Leta 2019 je specializiral iz Kognitivne vedenjske terapije na akademiji znanosti na Irskem. Je ustanovitelj podjetja, ki se ukvarja posebno smerjo kognitivne psihoterapije in razvojem človeškega potenciala. Izvaja svetovanja, terapije in posebne delavnice ter piše knjige o osebnem razvoju in medsebojnih odnosih.  

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 350 strani.